Ma nemojte mi reći.........

Započeo Kizza, Decembar 09, 2009, 10:06:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Predrag

- Skywatcher 72ED + reducer corrector 0.85x
- Star adventurer GTI
- Samyang 135mm F2, Viltrox 85 mm F1.8, Sony 50 mm F1.8, Sony 28-70 F3.5-5.6
- Sony A7M2
- Baader solar filter,
- APO barlow 2.5x ^1.25"
- ZWO ASI120mm mini mono
- SVBONY SV165m, 30mm F4

Kizza

Hvala!Mada objašnjenje da je to refleksija od IRIDIJUM satelita ne stoji,opet po meni,jer vidi se da je nekako 3D a ne svetlosna traka ili ne znam već šta.Uh moram je staviti na listu misterija a i ovi Norvežani baš navalili........
Ako Ljudski život teče nepovratno kao reka,šta nas čeka u Okeanu?

Kizza

Pita me drugar šta će se dogoditi do 22.3.2010 godine? Pa ako kažem neće biti zanimljivo:
Kada
Otkriješ
Nešto
Tako
Atraktivno
Kreni
Tamo

Danijel

ZVJEZDARNICA APOLLO
SW MAK 127/1500 | NEQ6 Pro GoTo | Celestron 11" SCT

Kizza

Danijel

ZVJEZDARNICA APOLLO
SW MAK 127/1500 | NEQ6 Pro GoTo | Celestron 11" SCT

Kizza

Predrag

- Skywatcher 72ED + reducer corrector 0.85x
- Star adventurer GTI
- Samyang 135mm F2, Viltrox 85 mm F1.8, Sony 50 mm F1.8, Sony 28-70 F3.5-5.6
- Sony A7M2
- Baader solar filter,
- APO barlow 2.5x ^1.25"
- ZWO ASI120mm mini mono
- SVBONY SV165m, 30mm F4

Kizza

Ma imam prijatelja sa "mreže" koji tvrdi da će doći do "KONTAKTA" početkom ove godine mada ne znam šta to tačno znači  ??? Ipak mi deluje interesantno i budi maštu da nismo sami u Vasioni  ;)

Habl

Ma to je 100% Lajka. Dok su svi mislili da je mrtva.... ona je razvijala tehnologiju i zeljna osvete vraca se na Zemlju! :D :D
Salim se.... Iskreno bilo bi lepo da nismo sami u vasioni, tj. da dodje do "kontakta", pod uslovom da to ne skodi nama i nasoj planeti. U suncevom sistemu nema malih zelenih (ili spiralno-plavih), ali ko zna sta se sve krije u dubini svemira. Ponekad mislima lutam sve dublje i dublje i place mi se zbog toga koliko zelim da saznam bar neku sitnicu, neku novost iz dubine kosmosa i mnogo mi je zao sto je covekov mozak toliko ogranicen.... :( Ahhh.... prso sam skroz... :(

spadej

Citat: Kizza poslato Februar 02, 2010, 10:44:37 POSLE PODNE
Ma imam prijatelja sa "mreže" koji tvrdi da će doći do "KONTAKTA" početkom ove godine mada ne znam šta to tačno znači  ??? Ipak mi deluje interesantno i budi maštu da nismo sami u Vasioni  ;)

I meni se "javlja" da ce mi uskoro povecati platu, prijatelji "sa mreze" govore da se neke ribe loze na mene a "horoskop" obecava dobro zdravlje. Na zalost,nista od toga ali mi budi mastu :)

Kizo, daj bre neki konkretan podatak, naucno zasnovan, ili bar navedi taj izvor informacija. Ovako mi se cini ko da citam Trece oko.
SW200/1000, SW150/750
I "Zvezdana kapija" u avliji.

contax

Nije to nista. Ja sam jednom popio toliko votke da ne samo da su me kidnapovli vanzemljaci, vec su mi i secanje na taj neprijatan susret izbrisali!

kruska

Ne poznajem dobro ni komsiluk u susednoj zgradi jos mi samo fale vanzemaljci.
Sve je to ista bagra ;)