SpaceX's Starship Version 3!

Započeo Kizza, Oktobar 21, 2025, 05:24:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kizza

Ako Ljudski život teče nepovratno kao reka,šta nas čeka u Okeanu?

Obican87

Imaju kinezi jace bolje brze ... ne znate to sad , al saznacete .
Ono sto ih sprecava je sto su Amerikanci zauzeli sve niske orbite  pa Kinez mora vise da radi da postigne isto , al opet ih pobedjuju .

Starshit Verzija 3 , SE ili LE kako oznacavaju slabije varijante u propagandne svrhe , program nece da se zavrsi a ISS ce da padne sa neba kao sto je pao svojevremeno MIR .
To se zna to je NASA objavila . Jer ne salju vise rakete da je dignu  , tako da pada , kad dohvati atmosferu usporice i pasti , pre nego se to desi radi ce kontrolisani pad .
A kinezi vec 70% ISS mogucnosti imaju na svojoj platformi koja ne pada nego se razvija . Vec su sleteli na Mesec nekoliko puta i planiraju bazu da prave , to je plan koji je vec  u nekoliko faza uradjen .Tamna strana meseca jer naravno sve je to izmisljeno , baza je prevelika moze se videti teleskopom pa da ne bi videli idemo tamo gde videti ne mozete . Da ne bude da samo kritikujem Zapad , lazu i ovi , is za medalju lazu.

Takodje jos jedan plan je da se veliko solarno ogledalo valjda , ili solarni paneli razviju u vidu satelita , al mislim da je to propaganda jer kako energiju da prebacis do zemlje iz atmosfere , a koji ce vrag satelitu toliko energije nemam pojma , mozda je moguce  , a to ce da bude toliko veliko da kad prodje kao sto ISS kad prodje pa ga vidimo , ovo ce da sija 100x vise , i verujem da ce tu propagandu da odrade kad ISS padne , da Kineska vestacka zvezda svake noci podseca one koji gledaju ko je glavni gore .

Budemo videli za Starship , oni deckici sto skacu kao navijacice oni su mi najdrazi . Njih volim gledati . Ono lozenje ,uuu Starship , predobar je to projekat al pare za njega ne znam kako ce da dodju jer se Elon Tusk malo posvadjao sa Trumpovom administracijom . A taman krenuli da beru i peru pare . Budemo videli .

Ja igram kerbal space program , koja fantasticna igra , jos nisam uspeo da metim satelit u orbitu , al polako jos ucim .
Nazdravlje prijatelju .