• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.

He-Man & Masters Of the Universe

Started by Skyw@lker, July 26, 2006, 12:17:39 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Skyw@lker

Znam da je ovo vec zastarela tema ali mislim da se svi secate cuvenog He-Man-a i da zasluzuje da se spomene nesto i o njemu.  :) Ideja mi je da otvorim jedan topic o ovoj animiranoj seriji, pa svi koji zele neka ostave ovde svoj komentar.
Dakle sticajem okolnosti sam nabavio nove epizode iz 2002. godine (u stvari sve - dve sezone - 39. epizoda koje traju oko 20.-ak min. svaka) i prijatno se iznenadio! Uradjene su u nekom rekao bih "Americkom-Manga stilu" i mnogo su "zrelije" od onih iz osamdesetih (radnja serije je na visem nivou, nije onako "decija" i crtez je daleko daleko bolji, muzika, animirani efekti...itd. ).
Ako je neko gledao neka ostavi utiske,bas me interesuje vase misljenje, a naravno i oni stari "Mastersi" dolaze u obzir.  :wink:
Koristan link je http://www.he-man.org/
Sta vi mislite o ovoj davno zaboravljenoj sagi?
"Covek zivi u konacnom svetu, ali njegova masta ne."

Gugi

Babe ti, tek sam sada Skywalkeru otkrio ovaj tvoj post!

SUPER crtana serija za mene! Neka mi oproste zaljubljenici u ove neke nove danasnje crtane serije (sa tim nekim japanskim likovima-mange?, ne mogu to gledati, to je za me neki drugi fah) ali HE-MAN-onaj od nekada je strava!

Gutao sam svaku epizodu, svaki strip nabavio, kupio cak i originalnu figuricu HORDAKA (skupo bilo!)...

Nije valjda da imas te crtane serije iz 80-tih?

Javi se!

Dr.Zoidberg

he-man is "the" man :)

hehe nego skyw@lker jel bi bio raspolozen da narezes nesto od toga i onih anime :)

ako ti nesto treba i ja tebi narezem nesto..

Skyw@lker

Hehehe drago mi je da se topic podigao iz "mrtvih"! Gugi imam na jednom DVD-u prvih nekoliko epizoda originalnog He-Man-a iz '80tih ali ti preporucujem da obavezno odgledas i ovaj noviji serijal - uopste nije toliko los i na Mangu podsecaju samo po stilovima borbe inace nema ni govora o "velikim ocima", sve je mnogo dobro uradjeno....
A sto se tice rezanja, mozemo da se iskombinujemo, ja sam u BG-u, pa mi vi recite kako bi vam odgovaralo....

Dr.Zoidberg

e ja sam iz Arandjelovca

ti reci kako ti najvise odgovara

Skyw@lker

Pa nista posalji mi na pm spisak onoga sto ti nudis, pa cemo se valjda dogovoriti preko poste - da saljemo jedno drugom ili ako ti dolazis u BG da pokupis diskove... (posto ja ne idem u Arandjelovac bas tako "cesto")