• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.

Astrologija ubija NASA-u

Started by Sich, April 23, 2005, 03:37:28 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sich

Ruski astrolog te tuzio NASA-u da zaustavi misjiu Deep Impact koja treba da ispali "projektil" na kometu.
Problem je u tome sto se astrolog boji da ostecenje komete ne srusi "sitem duhovnih vrednosti" astrologa

QuoteIn a lawsuit she filed last month with the Presnensky district court in Moscow, [astrologer Marina] Bai is demanding that NASA call off its $311 million operation, with the spacecraft already in its cruise phase. She also wants 8.7 billion rubles (the ruble equivalent of the entire cost of the mission) in compensation for moral damages.

"The actions of NASA infringe upon my system of spiritual and life values, in particular on the values of every element of creation, upon the unacceptability of barbarically interfering with the natural life of the universe, and the violation of the natural balance of the Universe," Bai said in her claim.

Barem je astrolog postao wide world known
"The only thing standing between me and total happiness is reality." - Douglas Porter

Inica

Ehhh... Ma treba poslusati coveka... Nije ni njemu lako :D  

Djorvoz

Astrologija je zabava za narodne mase.

marino

QUOTE (Sich @ 23. Apr. 2005., 14:28)
Deep Impact koja treba da ispali "projektil" na kometu.
Problem je u tome sto se astrolog boji da ostecenje komete ne srusi "sitem duhovnih vrednosti" astrologa [/quote]
ja se nadam da je u pravu, i da ce "Impactor" srusiti taj sustav duhovnih vrijednosti astrololologije, i da necu vise na tv-u morati vidjeti nebuloze astlololologa i njihovih dokaza kako je bas papa benedikt XVI morao biti izabran za novoga papu jer da su zvijezde to jasno predvidjele jos prije nekoliko mjeseci..gdje je bio dosada..
nije ovo mjesto ni vrijeme, al ipak cu napisati ;
lako je tudjim k..... po stolu tuci..
(sori svima, sto mogu idu mi na jetra ti astrolololo..stovec)

m
Vidulini Observatory

Coole

Da li znate da je moglo da se ostavi ime i prezime na sajtu Deep Impact-a, koje ce biti ispisano na plocici koja ce se nalaziti u njemu (kakva recenica)? Bas dobro! Vase ime i prezime na nekoj kometi... Naravno, plocica ce se istopiti, ali opet...

A nemoj da pocnem o astralalalogiji !!! :angry:

Djorvoz

Isti fazon kao i sa cd-pvima na marsu ;)  

buca

Ako prodje tuzicu i ja nasu xaxaxaxax

sashastar

JOJ ovaj topik je star preko 2 godine gde ga samo iscupa.
A i dosta vise o astrolagiji.

flintviking

ma meni nesto ovde smrdi ali uzdrzacu se da ne kazem, mnogo mi je sumnjivo...  pa zar takvih malo ima, zasto je ovaj interesantan sad, pa da se zbog njega otvara cela tema :(