• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.

Saljemo poruke u svemir! :-)

Started by Skyw@lker, October 29, 2006, 12:27:19 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Skyw@lker

Na adresi http://www.humansneedhelp.com/English/ContactAnAlien.aspx nudi vam se da posaljete poruku u svemir! Naime, Discovery skuplja poruke koje ce krajem oktobra da emituje u svemir. Zato pozurite ovo je jedinstvena prilika da kontaktirate rodbinu/zovete po pojacanje.  :D
"Covek zivi u konacnom svetu, ali njegova masta ne."

charlie

Otisla sam na naznaceni sajt i pojma nisam imala sta da napisem. Prosto ne znam sta je to sto bih 'rekla' tamo nekom zivom stvoru (pod pretpostavkom da ce on umeti to da rastumaci) a da pri tome bude nekako 'pametno' i korisno.
Inace, odlican je fazon.

Sasa

Nemam ni ja ideju, ali hajde posaljite nesto u ime Foruma AM  :)

sashastar

Skyw@lker

Quote from: "charlie"Otisla sam na naznaceni sajt i pojma nisam imala sta da napisem. Prosto ne znam sta je to sto bih 'rekla' tamo nekom zivom stvoru (pod pretpostavkom da ce on umeti to da rastumaci) a da pri tome bude nekako 'pametno' i korisno.
Inace, odlican je fazon.

Ma daaaj sto si tako ozbiljna!   :P  Mislim da je to vise forica radi - napisah nesto u stilu: "...vi glavati, usati superiorni izvanzemaljci, mi se ovde mnozimo ko ludi, pijemo mnogo piva, mnogo se zezamo i cekamo vas dolazak da nas prosvetlite!!!..."  :D   :D   :D

mravic

Koliko si se ti to namnozio? :lol:  Ja jesam sto za tebe to ne bih rekao. :D
www.univerzumad.com
Astronomsko opservatorija Night Hawk

Skyw@lker

Hehehe pa dobro polako, ima vremena!  :D Za tebe samo mogu da kazem - svaka cast! Inace ja to rekoh onako u globalu gledano!  :D

Sasa

Sasha, a mozemo li znati kakvu si poruku poslao?

sashastar

Pa kad dobijes ogromnu vansolarnu narudzbenicu za casopis bice svima jasno,samo nemoj da se uplasis ako ti se obrate neki zeleni ili neki glavati ili neki sa antenama posto sam tebe predstavio kao glavnog zemljanog astronomskog majstora.

Sasa

Aha, dobro. Sad mi je lakse, a inace sam se bas brinuo.