• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.

Tajanstvena licnost

Started by mmilan, February 14, 2007, 01:51:22 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sasa

Nije astronom, ali kad bi se pravila lista najvecih evropskih astronoma on bi zauzeo veoma visoko mesto na njoj. Nije ni slikar, ali bolje slika od nekih koji to jesu.

Sa astronomojom se poceo ozbiljnije baviti nakon sto je poserio Tungusku.

?

flintviking

mnogi koji pisu za AM , recimo nisu astronomi, a pisu lepse od nekih astronoma,
imas i ljude koji bolje vode preduzeca a nisu ekonomissti
imas medicinske sestre koje bolje lece od doktora, - doziveo sam takav slucaj
imas......   
Cast ostalima, za mene, mozda jer je on izvrsio presudan uticaj na mene, ali Jugin je br.1 u celoj bivsoj pa i na balkanau

Dušan

Quote from: Sasa on June 02, 2007, 01:30:35 am
Nije astronom, ali kad bi se pravila lista najvecih evropskih astronoma on bi zauzeo veoma visoko mesto na njoj. Nije ni slikar, ali bolje slika od nekih koji to jesu.

Sa astronomojom se poceo ozbiljnije baviti nakon sto je poserio Tungusku.

?

Ne znam ko je ovo, jel mozes da das neki hint?

flintviking

pogledaj prednodnu stranu

Sich

"The only thing standing between me and total happiness is reality." - Douglas Porter

Dušan

Hajde postavi novo. Da nastavimo, dosta smo pauziraili.  :)

Sich

Ok, sasa nije nista potvrdio, ali da bi prekinuli dugacku pauzu nastavljamo.

Ptica
Otisak
"The only thing standing between me and total happiness is reality." - Douglas Porter

Sasa

Izvinjavam se, nekako mi je promakao odgovor. Jeste, Korado. Bio je u međunarodnoj ekspediciji u Tunguskoj, zatim je počeo da se efikasno bavi... ma znate sve to. (inače pomalo vaja i slika)

Sasa

Sich

Stojanov

Sich

Ne, ne. :) Asocijacije su ipak za licnost.

Cak i nije toliko tesko (pogotovo kad se zna resenje :) )

Stojanov

June 14, 2007, 07:02:30 pm #237 Last Edit: June 14, 2007, 07:06:20 pm by Stojanov
Dvaput je dvaput , pa necu vise: Orao sleteo na Mesec -Apolo11  pa N. Armstrong ostavio prvi otisak...?

Sich

Upravo
Ipak je bilo dovoljno 2x :)

Stojanov

Iskreno se nadam da ce forumasi oprostiti ovog puta jednu malu digresiju . Javljam se iz Lozane gde sa mojom Zoricom prisustvujem dodeljivanju diplome nasem sinu Milosu   Master of Science in Biology (Genomics and Experimental Biology). I da zazelim svim drugarima sa ovog sajta da i oni jednog dana nesto slicno napisu , pa makar pogresili i sajt i temu kao ja danas.