• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.

ASTROFOTOGRAFIJA

Started by vanillasky, January 25, 2005, 12:19:58 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

vanillasky

aaaaaaaaaaaa     kako da postavim sliku ???? :?

sashastar

Ima jos jedan problem nema vise ni jedne slike na forumu
:cry:

Sich

Da, videcemo to nekako da sredimo
"The only thing standing between me and total happiness is reality." - Douglas Porter

vanillasky

vanillasky

a evo i one slike venera jupiter spica. slikano je isto sa nikonom 3200

vanillasky

gucic

Uhvatio si odlicnu ekspoziciju.

Bobo

Quote from: "vanillasky"Danasnji mesec

Huh..unistio si ga sa previse unsharp maska..

gucic

Bobo wrote
QuoteHuh..unistio si ga sa previse unsharp maska..

Cisto me informativno zanima: kako znas da je koristio previse unshurp mask-a? Zato sto su pojedini krateri belji nego obicno?

Sasa

Cisto me informativno zanima: kako znas da je koristio previse unshurp mask-a? Zato sto su pojedini krateri belji nego obicno?[/quote]

Vidi se po ivicama (narocito dole) i po belim ostrim tackama po disku Meseca.

Bobo

E upravo to..i cijela povrsina izgleda nekako cudno. Cini mi se da bi sse mogli dobitti bolji rezultati uz malo drugacije postavke ili npr. upotrebom waveleta u Registaxu.

gucic

OK, sad malo davim jer me jako interesuju ove stvari oko obrade fotki...

i meni izgleda cudno povrsina ali vise kao da je mutna i neizostrena, opet, sa nekoliko beljih kratera nego obicno. Probacu malo da se poigram sa waveletom.

vanillasky

Za obradu te slike sam prvi put koristio Noiseware Professional Edition i pravo da vam kazem strava je . Bobo ako nisi probao ( a ne verujem da ga nisi probao ) preporucjem ti

clear Skies

Sich

Quote from: "vanillasky"Za obradu te slike sam prvi put koristio Noiseware Professional Edition i pravo da vam kazem strava je . Bobo ako nisi probao ( a ne verujem da ga nisi probao ) preporucjem ti

clear Skies

za skidanje suma najpoznatiji su neat image, noiseninja i nik dfine koji cak ima mogucnost da se skine camera profile pa on izvrsi skidanje suma prema detektoru odredjenog aparata
"The only thing standing between me and total happiness is reality." - Douglas Porter