• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.

star trek vs. star wars

Started by tachion, February 28, 2005, 09:42:21 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

tachion

podlaci jedni. :blink:  

vanillasky

May the force be with you, Tachion !

Sich

Evo sta su pravi star wars fanovi

fotka snimljena 15. januara ispred bioskopa u kojem jedan fan ceka u redu za premijeru 19. maja

a ima i ljudi koji misle da nisu dovoljno dlakavi pa oce jos

"The only thing standing between me and total happiness is reality." - Douglas Porter

sashastar

e ovo je smejurija star trek vs. star wars
to ne moze
star wars je space opera
star trek je SF
kako mogu da se takmice jabuke i kruske

Dule_smor

sashastar

mozete reci sta hocete ali Star Trek je glavni

Gugi

Cao ste!

I ja zeli dati glas STAR TREKU iako mi se svidja i STAR WARS. Mozda i nemam neke jake argumente za STAR TREK, ali nekako mi je ozbiljnije i realnije  :lol:  prikazano sve ono sto se tamo u dubokom svemiru dogadja.

VOLIM STAR WARS ALI GLAS  DAJEM ZA STAR TREK!  B)

P.S. Ne shvacam samo jednu stvar: kako mozemo reci sto je bolje-ovo ili ono? U pitanju su osjecaji, odredjena sklonost, neka skrivena i mozda nama nepoznata ceznja. Ako i uspijemo reci da je ipak nesto bolje, mislim da ni slucajno ne bi smjeli reci da onaj koji drugacije misli za razliku od nas-da nije u pravu+da je djetinjast i jedna suma sasvim nepotrebnih epiteta.

Vjerujemo da ipak ima mudrosti u onoj latinskoj:
De gustibus non est disputandum-O ukusima se ne raspravlja.

Znate zasto: zato jer svi mi imamo bogat arsenal argumenata i nase rasprave obiljezene su karakterom VJECNOSTI....  :D   :lol:   :rolleyes:   ;)  

PUSTIMO RASPRAVU, IZNESIMO MISLJENJE O ONOME STO VOLIMO I PUSTIMO DRUGE SA SA MIROM SVOGA SRCA SIMPATIZIRAJU I DALJE ONO STO VOLE!!!!  :D   :lol:

U potpisu:

pacifista Gugi   B)

Ekipa mog ljubljenog STAR TREKA  :D

Evo jos jedne luckaste

sashastar

Gugi slazem se sa tobom u potpunosti
jedini sto moram dodati da sam osetio da mnogi napadaju Star Trek
pa sam morao da stanem u odbranu ove zvezdane epopeje
ja kad sam gledao Star wars ovde se mnogi jos nisu ni rodili
naravno kao ljubitelj fantastike i njih volim ali nedam da niko blati po
zvezdanim stazama
kao sto sam vec rekao nema konkurencije izmedu kruski i jabuka
tako i za ova dva giganta

Skyw@lker

Licno vise volim SW ali sam odgledao skoro sve ST filmove a pratio sam i Enterprize (ne bas redovno) na HRT-u preko kablovske i odlican je! Uz Star Wars sam odrastao ali ga nikada nisam poredio sa Star Trek-om! To mi je kao poredjenje Porsche-a i Ferarija - nema svrhe  :D  samo je stvar ukusa!

p.s. may the force be with you, always!  :)  
"Covek zivi u konacnom svetu, ali njegova masta ne."

sashastar

Dobro je sto si rekao "Porsche-a i Ferarija - nema svrhe "
Jer to je isto sto i moje kruske i jabuke
Ja samo moram priznati sad kad se zvrse i poslednji serijali Enterprize na TV HRT
da sam verovali ili ne odgledao 99% svega sto se tice Star Treka
Pocev od crno belih do ovih sad  :)

Skyw@lker

Svaka cast fanatice!  :)  Pa dobro kad covek nesto voli i prati sto da ne!!! Mada sve u umerenim kolicinama - znam lika koji je dva dana gledao neke serije Star Trek-a gotovo neprekidno na kompu pa mu je posle pozlilo....  :(  
"Covek zivi u konacnom svetu, ali njegova masta ne."

stameni

Glas ST-u, čisto radi održanja ravnoteže (ekološke, što bi se reklo...); meni oba odgovaraju.

Ne mogu ne pomenuti i svoju omiljenu filmsku SF parodiju -- Spaceballs :) Ima li nastavka toga? Yogurt ;) nešto nagovesti da će se možda svi ponovo sresti u "Potrazi za novcem". Ako toga nema, znači da je prvi deo finansijski loše prošao; sigurno su pravi SF fanovi imali stav "hej, džaranje po svetinji, jeres takoreći, dole SB!" :) (a znam bar jednog takvog, dobar ortak, samo sa malo pogrešnim stavom :)

May the Schwartz Be With You :)

vanillasky

E sad , oni stariji se sigurno secaju serije "BATTLESTAR GALACTICA" trenutno sam je nabavio i imam ceo serijal. 6 pack dvd jedino sto nema prevod. Vi zapeli za star trek i star wars a sta je sa zacecima sf serija poput ove i poput Blejkove sedmorke ?????

Sich

Quote from: "vanillasky"E sad , oni stariji se sigurno secaju serije "BATTLESTAR GALACTICA" trenutno sam je nabavio i imam ceo serijal. 6 pack dvd jedino sto nema prevod. Vi zapeli za star trek i star wars a sta je sa zacecima sf serija poput ove i poput Blejkove sedmorke ?????

Pazi, betlstar galaktika nije uopste toliko matora da je se secaju samo stariji. cak je toliko mlada da se emituje u ovom trenutku.
2003. je snimljena miniserija, a 2004. je krenula prva sezona da se snima i emituje (sada je naravno druga sezona). emituje se svakog petka, naravno u americi, ali imam druga koji toliki manijak da skida svaki vikend epizodu od 350MB preko isdn-a :)
http://www.scifi.com/battlestar/
"The only thing standing between me and total happiness is reality." - Douglas Porter