• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.
 

Smak svijeta 2012.

Started by Bobo, April 28, 2008, 02:48:54 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Igor

Tekstovi Ivone Živković su facinantni na svoj način, da tako kažem... Mene fascinira šta je sve ta osoba u stanju da napiše i ostane živa. Čitao sam neki njen tekst o besnilu, gde tvrdi da besnilo ne postoji, i da simptomi koje ispoljava zaražena životinja ili čovek, nisu posledica prisustva virusa, nego su posledica vakcine protiv besnila. Poverovaću da je u pravu, onog trenutka, kada se dotična zarazi "nepostojećom" bolešću i ostane živa. bez seruma ili vakcine.
Toliko.

Predrag

Quote from: Igor on March 27, 2011, 04:05:30 pm
Tekstovi Ivone Živković su facinantni na svoj način, da tako kažem... Mene fascinira šta je sve ta osoba u stanju da napiše i ostane živa. Čitao sam neki njen tekst o besnilu, gde tvrdi da besnilo ne postoji, i da simptomi koje ispoljava zaražena životinja ili čovek, nisu posledica prisustva virusa, nego su posledica vakcine protiv besnila. Poverovaću da je u pravu, onog trenutka, kada se dotična zarazi "nepostojećom" bolešću i ostane živa. bez seruma ili vakcine.
Toliko.


Ma ceo sajt je na principu "veruj mi svi su ludi samo ja pametna". Kao i sajtovi koji su u preporukama tog sajta. Strašno.
Žalosno je što mnogi ne proveravaju svoje neznanje na pravom mestu, nego veruju ono što pročitaju na takvim sajtovima.
Nažalost mnogo je takvih sajtova.

Drago mi je da je tema završila u podrumu.
"Somewhere, something incredible is waiting to be known." - Carl Sagan

kulevb

Jos jedno pitanje. Neki izvori  (naravno neprovereni) tvrde da je Bazna rezonanca ili Rezonanca sumanove supljine koja je identifikovana 1899 godine sve do 1986 zadrzala konstantan puls od oko 7.8 herca, ili 7 ciklusa u sekundi, a da je posle te godine pocela da ubrzava pa da je krajem 1995 iznosila 8.6 herca i da je sada na nekih 10 herca. Zna li neko nesto o tome? Da li postoji povezanost ove rezonance i zemljinog magnetnog polja?
Sto se sajta Ivone Zivkovic tice tu nema nista vise, a ni manje gluposti nego sto ima recimo na TV-u ili u novinama samo gledano iz jednog drugog ugla, sto je po meni dobro jer baca sumlju na sve i primorava te da razmisljas o tome ili da na sve to gledas iz nekog treceg ugla. Sto je po meni dobra stvar. Evo recimo ja, naravno da ne verujem u mit o 2012. Ali evo mi smo ovde sada, nadam se i razuverili one koji su o tome ozbiljno razmisljali. Pitanja koja sam postavio sam bas zbog toga i postavio. I ako su odgovori jasni, i da tako kazem, prosti, bilo je neophodno da se nadju ovde, jer ruse sam temelj mita o 2012-toj godini.
90/900 EQ2 SkyWatcher Refraktor,
barlow 2x.
okulari 25, 10, 6.

cenicfilip

axaxa da da taj smak 99 te je bio cudo...stajao sam na ulici ..jos sam bio dete ..gledao sam sa majkom i ocem kroz komsijinu masku za varenje u sunce i divio se necemu za mene tada bas spektakularnom.. a kad sam se osvrnuo oko sebe..nigde nikog..svi spustili roletne ,zaluzine...a kosmija ide kroz dvorise sa alu folijom na glavi..nikad nisam saznao cemu ta alufolija bas taj dan u to vreme..nisam se druzio sa njima..bili smo u extremno losim komsijski odnosima..

Ali ljudi alu folija..posle je neko rekao da je to bilo zbog nekog zracenja... a ja sam se pocepao na to, i dan danas se cepam na to.:D

ali podrazavm 100% DAN POMRACENJA UMA


Yagodinac

Samo malo o sajtu Ivone Živković (ako je to pravo ime i prezime).
Političku nekorektnost mogu da oprostim, svako od nas ima svoje političke stavove i ima pravo javno da ih iznosi.

Kad neko napiše toliko neistina i izmišljotina o farmaceutskim zaverama i lekarskim zabludama - to je druga priča. Ili stoji perfidni motiv sticanja publiciteta ili imamo posla sa autorom koji ima ozbiljnih poteškoća da percipira svet oko sebe.
Ako ništa drugo onda poštujem strahovito gubljenje vremena potrebno da se prevedu svi oni članci sa interneta: shvatili smo da su bez navedenih autorskih prava, što će reći krađa. Ali to je krađa smeća tako da i nije neko krivično delo, više je etički prekršaj.

Ko hoće da se iznervira neka ode na sajt.
Ja ne mogu da se iznerviram. Mene pacijenti ne mogu da iznerviraju i kad nisu u pravu.

Voyager

Sva ta prica o teorijama zavere je, cini mi se, krenula kada je svoju premijeru i popularizaciju doziveo Zeitgeist i to traje i do danas - pojavljuju se na sve strane priuceni likovi koji razumeju svetski poredak u prste, obavezno u celu pricu uskacu i Jevreji i naravno katolicka crkva i masoni  ;D
Da se razumemo - ima tu dosta zanimljivih stvari (vec pomenuti Zeitgeist dokumentarci) ali dosta cesto se to pretvara u smece kao sto je sajt doticne Ivone
Inace, kada covek malo bolje razmisli namece se utisak da je ovo sto pise ova Ivona Zivkovic naruceno i itekako politicki obojeno, posto me sve to nevidjeno podeca na Jovana Deretica i kompaniju, takozavne "srpske romanticare" znate to su oni u fazonu Srbi narod najstariji i slicno
Postovi slicne sadrzine krase i Stormfront i ostale ultra desnicarske sajtove tog tipa, pa to namece odredjene asocijacije  ;)