• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.

Letnji astronomski kamp Letenka 2008.

Started by GENESIS, May 31, 2008, 11:00:11 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Acheron

Quote from: drago on July 04, 2008, 08:49:32 am
ARISTARH dolazi u petak uvece.
Pored skoro sve opreme donosimo i tek kupljeni okular William Optics UWAN 7mm (82 st.vidno polje)-killer,pa ce ON na Letenci osetiti second light!!!!Prvi utisak je uhhhhhh..vrhhhhhhh!

Vidimo se!!!!!

Za ovaj okular sam veoma zagrijan. Odlična prilika da ga isprobam prije kupnje.

PS: Kupio sam autobusnu kartu za Novi Sad danas. To znači da se sigurno vidimo. :)

Sasa

Quote from: Bobo on July 04, 2008, 03:49:25 pm
Samo da najavim da će Vid izgleda ipak doći,

Odlično, to će možda zaista biti prvoklasan skup astrofotografa.

stameni

Da li je moguće ubaciti u identifikacione kartice (pored, pretpostavljam, imena i prezimena) eventualno i korisničko ime sa ovog foruma? Ja "odavde" znam dosta ljudi i uživo, ali sigurno će biti još koje ću prvi put videti, pa...

... to jest, naravno, da dođem i ja ;) Ali, i pored toga, gornje pitanje nije samo retoričko; naprotiv...

nislija

Pitanja za organizatora:

Da li je postignut dogovor u vezi peciva?
U koliko sati polazi prevoz iz Novog Sada za Letenku? (bitno je da ovo saznam sto pre da bi, ako moze vec sutra, kupio autobusku kartu, jer je velika guzva zbog EXITa)

NASA

joj ljudi ja zalim sto ne dolazim...sad bi cak i dosao.. ;D

Pavdu

Argue for your limitations, and sure enough they're yours. (Richard Bach)

NASA

ne dolazim..ne mogu zbog upisa u skolu.. :(

mjovicic

Sto te drugi ne upisu? Kod mene je tako moglo, das papire drugim ljudima odnesu upisu te :)

Pavdu

I kod mene... Tamo samo treba da popune onaj jedan formular i da predaju papire... ništa više. Ma može to da se sredi. ;)

NASA

ne mogu,jer se upisujem u privatnu pa moram ja tamo da budem..to je sutra..i da hocu,nisam nista ni planirao...ni prevoz,ni skim da idem,nista... >:( ma ok..ima sledeca godina.. :( :'(

Sasa

Dakle prevoz od NS do L četvrtak u 16 h (hm, ne znam da li je to rano?). Ali nismo dobili besplatan prevoz već samo s popustom. To znači da će svako morati da plati.. tu negde oko 150 din.

Toma B

Quote from: NASA on July 08, 2008, 12:00:41 am
...moram ja tamo da budem..to je sutra...

Pa Letenka pocinje prekosutra...sator u ruke i na voz.... ;D

Pavdu

Uzmeš vreću, a ako nemaš vreću - pozajmiš od komšije!  ;)

nislija

Bilo ih je prosle godine koji su dosli i bez satora i bez vrece, samo sa cebetom.