• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.

pokusaj spemovanja u astrogotografiji

Started by Inica, March 27, 2005, 10:49:15 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Inica

Drago mi je sto si bio tako dobar da MI skrenes paznju da 'narusavam' red i mir na ovom topicu. Izvinjavam se...  :)

A sada,predajem rec mom dobrom kolegi vanillasky-u, pri cemu ce on sve meni ovo da oprosti(za narusavanje reda i mira) i, naravno, IZVINI za sve dosadasnje provokacije...
Ukoliko gosn vanillasky ispuni ovu najvazniju tacku ugovora o sklapanju mira izmedju Inice i vanillaskay-a, Inica ce(ipak) poslati jednu malecnu slicicu sto sam ja slikala dok sam bila na moru(kassiopeia)...

Sada je rec vasa, gosn vanillasky... samo napred...

vanillasky

Evo Inice ovo ce ti sve reci. Novo sazvezdje, a neka mu clanovi ovog foruma sami daju ime ( predpostavljam cije ce biti )

Inica

.........mislim da cu ipak da padnem u nesvest....... :lol:

...(posle 10-20 min).... Ovaj... pa ovo je stvarno.... fino :rolleyes:

Hvala ti puno  ;)

vanillasky

Nemoj Ina moracu da te pridrzim  :(  

Inica

Joj molim te... postedi me toga <_<

Jel iko od vas cuo za kamp na Tari?

Sich

QUOTE (vanillasky @ 27. Mar. 2005., 23:19)
Evo Inice ovo ce ti sve reci. Novo sazvezdje, a neka mu clanovi ovog foruma sami daju ime ( predpostavljam cije ce biti ) [/quote]
Ma cime si i kako ovo snimio, pazi kolko aberacije na sve strane, cccc... :)

QuoteDrago mi je sto si bio tako dobar da MI skrenes paznju da 'narusavam' red i mir na ovom topicu. Izvinjavam se... 

ma nista, to mi je posao ;)
"The only thing standing between me and total happiness is reality." - Douglas Porter

Inica

Sich, nemoj se previse sepuriti... Nijesam ja onu prvu recenicu napisala da bih s tebi zahvalila, vec cisto kao uvod, znas.... :D

I molim te nemoj mi dirati moje sazvezdje, preslatko je... :P  :D  :D  :D  :D  :lol:  

vanillasky

Sich to su bile pleiades ali kad nesto jako hoces to se i ostvari. Zaboravio si "USE THE FORCE LUCK"

vanillasky

Concentrate...feel the Force flow. Yes. Good. Calm, yes. Through the Force, things you will see. Other places. The future...the past. Old friends long gone and constellations new you can make.

Inica

A MOLIM TE, reci mi odakle ti ova Njegoseva? :lol:  

vanillasky

Inica

Obavezna sam da pred vama iznesem jednu tuznu vijest... da je nas postovani i cijenjeni kolega vanillasky poludio... :rolleyes:  :P  :P  :P  

Dule_smor

spamujemo i smaramo, a ovo cak nije ni off topic podforum...ubice nas sich:)

Inica

Ej, ... sta briga Sich-a za smaranje i spamovanje... Zivela revolucija!!! :lol:  :lol:  :lol:
(Samo nek te cujem Sich-u...  :angry: ):)))... Aj zucni ako smijes...

Edited by Sich: Kakva bre revolucija, ja ovde imam moc ;)

Sich

Necu da zucnem, ja samo gluvonemi skretnicar

koji cuti i radi ;)
"The only thing standing between me and total happiness is reality." - Douglas Porter