• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.

Maraton za 2009 god, 21. marta

Started by amerr, January 10, 2009, 11:07:51 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

kocha

Potrebno je doći predveče, da se prijavite, postavite teleskop a takmičenje počinje oko 19h. Možda bude i koji govor i posluženje... videćemo. Ipak je MGA!!!

Yagodinac

Osećam da će ovo biti masovnije nego prethodnih godina. Ako ne sad onda za iduću ne bi bilo loše uvesti simboličnu kotizaciju (5-10E) koja bi verovatno pokrila klopu ili posluženje. Možda da se razmisli u perspektivi o nekoj vrsti generalnog sponzora što bi njima bilo jeftino a nama značajno. Nemam nameru nikog da "guram" kao sponzora ali ipak je ovo naše državno prvenstvo, sportski rečeno.

Viktor23

bilo bi super ici na mm :) zeza me sto mi bzv da idem sam :) ima neki organizovani prevoz ? pokusao sam da ubedim neke iz mog drustva da idu ali svi su me gledali bleda pri pomisli da provedu noc gledajuci u zvezde :D

Yagodinac

Opušteno, i ja idem sam. Valjda nije problem naći tamo pomoćnika...

mravic

Taman eto vas dvojica da budete kompanjoni, mada ne brini se, neces biti jedini koji se pojavio sam. Desavalo se da dodju ljudi koje niko i ne poznaje niti su se najavljivali niti su se raspitivali vec samo evo ja došo...
www.univerzumad.com
Astronomsko opservatorija Night Hawk

Yagodinac

Dogovoreno, premda preferiram pomoćnice ;D ali šta da radim kad njih ovo ne interesuje. Ovako ko prvi kog prepozna, Viktore spremi se da čitaš karte...

mravic

Za pomocnika mogu i da garantujem ali za pomocnicu ces se sam morati snaci. Do sada je svako sebi dovodio. ;D
www.univerzumad.com

GENESIS

March 10, 2009, 09:26:33 pm #157 Last Edit: March 10, 2009, 09:34:27 pm by GENESIS
Evo još malo fotografija sa Fruške Gore od prošle godine.
Messier Marathon Letenka 2008.

Viktor23

:) meni je najveca frka oko prevoza , nije probl da se sam takmicim nego me nekako frka da putujem do tamo a pogotovo da se vracam :)

mravic

www.univerzumad.com

mravic

Pa neces ti biti jedini iz BG-a, Dogovori sa nekm kod dolazi pa neka te poveze...
www.univerzumad.com

Yagodinac

Ne kapiraš Janko, frka mi je da dovedem pomoćnicu, šta ako ona ostane? :P

GENESIS

Zbog mogućnosti da prodavnica na Fruškoj Gori ne radi jer nije sezona, ponesite nešto za klopu i piće od kuće.

Laci

Dali ima neko iz Zrenjanina ili okoline ko planira odlazak za Letenku 21. Marta?
Nemam prevoz od NS autobuske do Letenke, pa bi mogli zajedno.
Dobson 355/1650
Dvogled 15X70