• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.
 

Web fest - glasajte za omiljene sajtove

Started by mmilan, November 16, 2009, 01:57:18 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mmilan

November 16, 2009, 01:57:18 pm Last Edit: November 16, 2009, 02:20:29 pm by mmilan
Vreme je za EPP :)

U toku je Web fest www.wfest.org gde možete da glasate za omiljene sajtove. Sajtovi su prijavljeni u nekoliko kategorija, možete da glasate za jedan sajt u svakoj kategoriji, naravno neke kategorije možete da preskočite.

Prijavljeni su i neki astronomski sajtovi (www.astronomija.co.rs, mmilan.com, ispast.net) u različitim kategorijama pa bi bilo lepo da glasate za neki od njih. Procedura za glasanje je mnogo glupa i komplikovana, pa ako neko ima strpljenja:

1. Idite na www.wfest.org i prijavite se/registrujte se. Možete da otvorite nov nalog ili da pristupite preko Facebook profila.

2. Ako registrujete nov nalog na vaš e-mail stićiće poruka za potvrdu registracije

3. Kada se prijavite na sajt možete da glasate u svakoj od kategorija, otvorite kategorije i pogledajte koji su tamo sajtovi i izaberite šta vam se najviše sviđa

4. Preporuka za glasanje po kategorijama (dosadni EPP)  ;D

- Edukativni, prva strana: www.ispastro.net, www.astronomija.co.rs, www.mmilan.com jedan pored drugog. Izaberite šta vam se sviđa
- Blog, prva strana www.mmilan.com
- Magazini, poslednja strana www.astronomija.co.rs

5. OBAVEZNO ! ! ! Kad završite glasanje idite na link Moji glasovi i potvrdite glasove. Tek tada će se vaši glasovi računati.

Ne treba očekivati neke bitne rezultate, ali nije loše da se u ovoj prvoj fazi glasanja (pre početka muvanja) pokupi neki glas više i stigne na naslovnu stranu Web festa, bar na pr dana. Lepa reklama :)
http://www.svetnauke.org/
Great people talk about ideas, average people talk about things, and small people talk about wine - Fran Lebowitz