• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.

SF fanatizam

Started by sashastar, June 19, 2005, 10:13:36 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

sashastar

He,he HE-MAN  :)
Samo da znas da je prikazivan na nekom TV kanalu ali neznam na kom.
Samo sto to danas izgleda pomalo smesno ali budi neke lepe uspomene.

Skyw@lker

Pa to ti kazem! Jos kada nije sinhronizovan (vec svi pricaju na engleskom) i nije tako lose... To je po meni uspela mesavina 'LOTR"-a, "SW"-a i "Flash Gordona" za decu!  :wink: Nego ajde da ne "davim" previse o tom "He-Man"-u... Jel gledao neko King Kong-a?
"Covek zivi u konacnom svetu, ali njegova masta ne."

sashastar

Ja jos nisam cekam utiske od drugih
A i cekam da odredeni tipovi budu imali ...............................
A ti pazi da nebudes uhapsen. :shock:

Skyw@lker

@Sashastar - hehehe ma nema frke m8, nece grom u koprive!  :wink: Ali pazicu - volim da poslusam savete iskusnijih dzedaja! Inace film ima dobre "trenutke" a to su kraj, nekoliko specijalnih efekata (borba sa T-Rex-om npr.) i zaista bespotrebno dugacak pocetak koji "smori" ostatak filma pa se film protego na cak 3 sata i 15min sto je za ovu kategoriju filma i previse!!! Znaci necete propustiti bog zna sta ako ga ne odgledate - mada ekspresije lica samog Konga i ispoljavanje njegovih emocija su stvarno majstorski uradjeni (sobzirom da je ceo Kong CG lik)

Skyw@lker

Quote from: "Srki72"Obavezno cu odgledati Plan leta sa Dzodi Foster                                                  

Dosta dobar film, odgledao sam ga pre neki dan i dopao mi se - nema nekih vecih mana u koneptualnom smislu te kategorije filma (psiho-drama), kratak je za danasnje standarde (sat i po) i Dzodi je ipak po meni jedna od retkih stvarno skolovanih glumica koja fantasticno radi svoj posao (po meni nema los film u kojem se ona pojavljuje - bar one koje sam ja gledao)

sashastar

Svaka generacija ima svog King Konga a ovo je treca koliko ja znam.
Svakako cu ga pogledati eto makar samo reda radi.

Sich

"The only thing standing between me and total happiness is reality." - Douglas Porter

sashastar

Skyw@lker

sashastar

Meni se cini da ce King Kong zveknuti par Oskara i bce zaboravljen

Skyw@lker

Pa sta bi drugo moglo da se desi... Jedna moja drugaricica (plavusica) mi rece: "...skoro sam se rasplakala na kraju, volela bih da je ova novija verzija bila takva da King kong ne pogine vec ode sa onom devojkom na ostrvo i izrodi mu mnoog malih majmuncica..." - posle toga mi je sve bilo jasno... E sashastar, ne znam da li znas - sledeci Piter-ov film ce biti "Halo" (eng, halo - oreol, krug) po istoimenoj igrici i trebalo bi da se pojavi sledece godine, ko zna sta ce i od toga biti, mada igirica i nije bila tako losa kad se pojavila...

sashastar

Znam za Halo doduse prvi deo.
Mada nevolim tu vrstu igre odigro sam do polovine i onda prekino.
Samo nikad da vidim kvaltetan film po igrici.
A i Halo ima da bude u filmu puca se,roka se sumnjam da ce biti dobro.
Toliko dobrih igara ima sa kvalitetnin scenarijem ili pricom a i dalje
nikako verno da prebace na film.

nobody

Sutra imam poslednji ispit u ovom roku, pa ću posle njega do biblioteke. Planirao sam da uzmem Kraj detinjstva ili Grad i zvezde. Potrebna mi je preporuka SFanatika za neko drugo Klarkovo delo( a da to nije nešto iz serijala o Rami ili Odiseji), u slučaju da ovo što sam naumio uzeti ne nađem

sashastar

Sve od Klarka je dobro samo ume da nekome nesto smeta
Ume Klark da bude i tezak u svakom slucaju meni barem je sve dobro
i ne bih bas da izdvajam.
Ali nije na odmet da ceo ovaj topik pregledas i pogledaj ovo:

http://www.astronomija.co.rs/knjige/sf/istorija/klark.htm

Inace dobrodosao u SF fanatike

nobody

QuoteInace dobrodosao u SF fanatike

Hvala :)

Hvala i na linku takođe. Čitao sam taj članak i ranije, ali sam ga sad potpuno smetnuo sa uma.

I jedna preporuka za film THX 1138. Onima koji ga nisu pogledali mogu samo da kažem pravac video klub :)