• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.

Letenka 2010

Started by milan, May 20, 2010, 10:08:58 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

cola

Haha, presece me :P
prvo 3 pa ce narednih dana doci jos 2-3 osobe iz NS-a :)
Hvala ;)
SW 150/750 BD NEQ3; 50/600
colinaastronomija.wordpress.com

SrdjanP

Quote from: kocha on July 13, 2010, 09:03:59 pm
Pileci karabatak i batak sa knedlama u petak, paprikas u subotu, pasulj u nedelju sve sa salatom i hlebom...

Fino, lepo..
Razmisljao sam da li da dodjem na kamp, ali sada definitivno dolazim.

Ljubo

Žao mi je, ni ove godine, zbog obaveza oko turističke sezone ovdje kod mene u Igalu, neću moći prisustvovati Letenci.

Nadam se da je sljedeća godina ta u kojoj ću se konačno pojaviti. Pozdrav svim učesnicima na Letenci uz astronomsko.... Vedro nebo!!!

r2d2

Na zalost ni ja necu podeliti punu radost jednog takvog prijateljskog i opustenog skupa...
Privatno svi se skupili (rodjaci kanadjani, krstenja bebe itd) bas u tom periodu.
Ma `ce pobegnem na sat dva makar, ako uspem pa nek ide zivot....
Vedo nebo svim srecnicima....

cola

Hvala, nadam se da ces biti medju nama :D
Da li postoji neka vremenska prognoza za Letenku?
Ako ste za mozemo da se org. pa da se javimo putem SAK-a sa Letenke, imajte to uvidi, ako gore ima neta :)

SrdjanP

Evo detaljno za Novi Sad:

http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-novi-sad/eta/11/1932552/0/meteogram

A gore na Fruskoj gori uvek bude malo svezije tako da nas ocekuju mozda najbolji vremenski uslovi u proteklih nekoliko godina.

cola

Quote from: SrdjanP on July 14, 2010, 02:10:33 pm
tako da nas ocekuju mozda najbolji vremenski uslovi u proteklih nekoliko godina.

Super :D

Poppaea

Da li je moguce svratiti na par sati tipa radi nekog predavanja i koliko se u tom slucaju placa? :) Takodje ona satnica na sajtu mi nije previse jasna jer je 'pre podne' malo neodredjeno :) Mada je nebitno ako si vec tamo ceo dan.

sale11472

Satnica je na Letenki verna Hajzenbergu i njegovom principu, tj pošto mesto znamo prilično precizno satnica je totalna nepoznanica ;)

Nego ide li neko sutra iz BG a da prima stopere ??? Ili da gađam bus ???
Po(t)pis:
TS 10x50 LE dvogled ;)
70/900 refraktor
180/950 ogledalo u izradi
Nova Igracka Celestron MiniMak 70 --- bio na snizenju jako povoljan pa nisam odoleo ;D
Ostalo ne smem od sramote da stavim na spisak dok ne završim ;D

Sasa

ima komaaaraaacaaa. Ponesite autanee...
Prvi put čujem da tamo gore ima komaraca. Nikad ih nije bilo.

cola

A, da li ce biti nekog prskanja?
Dimne bombe, teraju komarce, ako hocete mogu da skoknem do Arsenala, da uzmem koju...  Taj dim im smeta i maskiraju miris coveka, na koj krvopije idu ;)... Prava namena im nije to, ali sam se i sam uverio da su efikasne neko vreme. Pa ako je dozvoljeno da se to radi po kampu, da donesem?
Naravno ta klasa pirotehnike je legalna :)

Sasa

Treba poneti sva razumna sredstava protiv komaraca. Otkud ja znam, za te bombe nisam čuo

cola

To je kao obican vatromet... 
Barut smeta komarcima...
Ajd. ako bude u prodavnici donecu nekoliko... ;)

cola

Predlazem da ove godine bude M triatlon, prva disciplina ciscenje posmatrackog mesta od komaraca (moskito), zatim Mesierov maraton, a treca disciplina, trece M, je na vama :D :P

mravic

JBG nisam spremio medalje za ovo takmičenje  ;)
www.univerzumad.com
Astronomsko opservatorija Night Hawk