• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.

Da li postoje glupa pitanja ???

Started by sale11472, October 02, 2010, 08:32:48 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Kizza

Sto lica  ;)
Pa zavisi da li uopšte postoji SINGULARITET  ??? Ova nova saletova teorija je čudna kao i bela mačka koja prelazi put i u CRNOJ RUPI postaje crna mačka  :P Nejasno ostaje i da li će biti beskonačno mala ili beskonačno velika  ;D
Ako Ljudski život teče nepovratno kao reka,šta nas čeka u Okeanu?

sale11472

Quote from: Kizza on October 23, 2010, 10:58:40 pm
Nek se sale11472 malo odmori   ;)

Phuuuu al' je ovo bio dugačak odmor (a i nisam se nešto odmarao sem ako neko odmorom ne smatra jedno 15-tak službenih putovanja) .......
No eto mene nazad posle par meseci apstinencije pa malo samo da pročešljam forum, vidim šta ima novo i prokomentarišem koju aktuelnost i nastavljamo i sa ovom temom dakle
USKORO
i
Bioskop ponovo radi ;D
Po(t)pis:
TS 10x50 LE dvogled ;)
70/900 refraktor
180/950 ogledalo u izradi
Nova Igracka Celestron MiniMak 70 --- bio na snizenju jako povoljan pa nisam odoleo ;D
Ostalo ne smem od sramote da stavim na spisak dok ne završim ;D

mravic

Nemoj ovo da nam više radiš  ;D.   A gde su te to poslali kad nisi imao interneta. ???
www.univerzumad.com
Astronomsko opservatorija Night Hawk

Sasa

Pa čekaj, na može to tako, samo najednom nestaneš i onda se pojaviš bez objašnjenja. Ajde, da čujemo (ma izmisli nešto zanimljivo:)

sale11472

Pazi posle one španske serije u vezi SAA(D)S ja sam zlato  :P
Nije problem bio u nedostatku interneta već u nedostatku vremena..... mada ni sad nije bolje ove nedelje sam na poslu od 8 do 8 ......
Po(t)pis:
TS 10x50 LE dvogled ;)
70/900 refraktor
180/950 ogledalo u izradi
Nova Igracka Celestron MiniMak 70 --- bio na snizenju jako povoljan pa nisam odoleo ;D
Ostalo ne smem od sramote da stavim na spisak dok ne završim ;D

r2d2

kruska

Quote from: sale11472 on February 20, 2011, 10:39:09 pm
Quote from: Kizza on October 23, 2010, 10:58:40 pm
Nek se sale11472 malo odmori   ;)

Phuuuu al' je ovo bio dugačak odmor (a i nisam se nešto odmarao sem ako neko odmorom ne smatra jedno 15-tak službenih putovanja) .......
No eto mene nazad posle par meseci apstinencije pa malo samo da pročešljam forum, vidim šta ima novo i prokomentarišem koju aktuelnost i nastavljamo i sa ovom temom dakle
USKORO
i
Bioskop ponovo radi ;D
bolje da je rekao da je bio na vojnoj vezbi (sad kad su ukinuli vojsku)
ps. sluzbena putovanja na karibima, sent martinu i dubaiju..

Kizza

Drago mi je da si se "vratio"sale 11472,bilo je dosadno bez tebe  :)
Da čujem tvoj komentar na najnovije viđenje NLO a: http://www.youtube.com/watch?v=buOJt32n2C4&feature=related

Yagodinac

Quote from: Kizza on February 21, 2011, 06:08:59 pm
Da čujem tvoj komentar na najnovije viđenje NLO a: http://www.youtube.com/watch?v=buOJt32n2C4&feature=related

Moj komšija na takve stvari uvek odgovara kratko: to su naši.

Kizza

Ma to sam i Ja prvo pomislio.Onaj efekat sa jakim svetlom i blicom,predpostavio sam,da je lebdeo hlikopter koji je kasnije "izbrisan".Kada sam pogledao druge snimke,sa različitih lokacija, bio sam zbunjen.Najviše nejasnoća,da je nešto uopšte svetlelo i lebdelo,je svetlo na kupoli hrama.Kako se letelica udaljava menja se i senka a kad je odletela,senka je nestala.Voleo bih da mi neko objasni kako je izvedena ova predstava a ako su stvarno vanzemaljci,verovatno su se uplašili od silnog nasilja na Afičkom kontinentu  :o te im ne pada na pamet (ipak su to samo roboti) da stupe u neki kontakt.
Što reče moj prijatelj Iki,strasveni lovac,dok ga ne okačim na zid Ja ne verujem da postoje  ;D

Kizza

Evo nađoh na Wikiju o onom tipu što su ga oteli,pa vretili Vanzemaljci: http://en.wikipedia.org/wiki/Travis_Walton

robin15

Koliko sam puta spartao po alien abductions clancima, a ovoliki sam propustio  :o

Kizza

Zanimljivo da je u filmu drugačije prikazan navodni boravak Trevisa u NLO u, nego što je njegovo svedočenje.

spadej

Kizo, gledao sam film, a i procitao sam gomilu knjiga na tu temu.

Da li ti stvarno mislis da je vanzemaljac, kadar da preplovi citav svemir, zaista toliko ruzan? Pa cak i mi, na ovom nivou razvoja gajimo neki kult lepote.
Drugo, da li je svemirski brod, kojim se vozaju uzduz i popreko, zaista toliko prljav, pun sluzi, raspadnutih tela i kojecega jos?

Poligraf, ili detektor lazi cak i u nasem zakonodavstvui nije relevantan pokazatelj istine.

Negde sam procitao neku anketu sa decom skolskog uzrasta. Na pitanje kako izgledaju vanzemaljci neko je rekao: "izgledaju isto kao mi ali koriste mozak 100%". Poznato je da covek danas koristi taj organ svega 10%. A mnogi ni toliko.

Yagodinac

Čovek samo u epileptičnom napadu koristi mozak 100%
:P