• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.
 

Ali kada Vas molim, budite profesionalni!

Started by Djorvoz, September 01, 2005, 03:42:23 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Djorvoz

 Kao što nije mesto SF u astronomskim diskusijama tako nije metsto ni NOVI u Astronomiji. Preimenujte časopis. Otvoreo promenite politiku pa uvedite redovnu rubriku SF samo nemojte izdavati časopis koji se bavi popularizacijom astronomije u kome imamo SF dodatak. Situacija bi bila veoma slična kao kada bi u Astronomiju stavili recept za slatko od šljiva. (skoro svi koji vole astronomiju vole slatko a znati recept nije na odmet). Želeo bih da čujem i druga mišljenja. Ali bez subjektivnih komentara. Ni ovo što sam ja pisao nije subjektivni komentar. Meni se (verovali ili ne) sviđa fanzin.
Ali šta se sve meni svđa pa mu nije mesto u Astronomiji (npr. slatko od šljiva)  :)  

sashastar

 Djorvoz SF je veoma vazan nadasve podsticajan za sve nauke
Iz toga sledi i za Astronomiju.
Mnogi danasnji ljubitelji Astronomije su to i postali zbog recimo Star Treka ili
slicnih SF serijala
SF u casopisu po mom misljenju treba da bude samo kao jedna rubrika.
Ali na forumu je veoma vazan.Djorvoz

 Važan je na frumu koji se naziva Astroclub ovde se nije nešto istakao. To je rezultat toga što SF sa astronomijom ima puo zajedničkog a astronomija sa SF-om nema.

Skyw@lker

 U ovome se ipak malo vise slazem sa Sashastar-om nego Djorvoz-om, mada nekako mislim da ste obojica donekle u pravu. Mislim da bi bilo najbolje da se organizuje glasanje i citaoci odluce. Inace nemam nista protiv SF bilo ovde ili u casopisu, a za astronomiju je itekako bitan faktor po mome misljenju. (mislim i slatko od sljiva je ali ne u tolikom procentu da bude u casopisu  :rolleyes: )
Fanzin je skroz oK.  ;)  
"Covek zivi u konacnom svetu, ali njegova masta ne."