• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.
 

Astronomija 7

Started by stameni, July 20, 2004, 11:22:22 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stameni

 Zašto nema nove »Astronomije« u Beogradu? Jes' da je baš nisam tražio u užem centru, ali nema je na kioscima na kojima je ranije bilo. Kraj je Konjarnik, Zvezdara (inače, poznata astronomima :)

Sasa

 Sto se BG tice Astronomija se moze naci u knjizarama IPS, Plato, Stubovi kulture, zatim u Rudjeru i kod nekih ulicnih prodavaca i u nekim kioscima.

Astronomija ima ugovor sa vise distributera, ali sad ne znam tacno koja sve mesta oni pokrivaju.

Sve u svemu, sto se BG tice izlazi da je najpouzdanije doci u Knez Mihajlovu da bi se nasla Astronomija


stameni

 Zahvaljujem na odgovoru.

Kako, međutim, ni u centru BG-a (istina, ne baš u Knez-Mihailovoj) nisam našao časopis, počeo sam da razmišljam o pretplati. U prošlom broju nisam primetio da negde pišu neki detalji o tome, pa bi me zanimalo otprilike - je li moguće, koliko bi koštalo i sl. Takođe, s obzirom da su mi vratanca na poštanskom sandučetu mala pa bi potencijalni poštar morao da savija i gužva dragoceni časopis, zanima me da li se časopis isporučuje »u stan« ili u pomenuto sanduče.

Dule_smor

 To ces verovatno morati da vidis sa postarom:).

Miranda

 Ili,recimo, na sanducetu napises "casopis Astronomija-zvoni dva puta" :P  

Sasa

QUOTE (stameni @ 23. Jul. 2004., 15:28)
počeo sam da razmišljam o pretplati. .... [/quote]
Pretplata ima nekih mana. Pre svega poznat je kvalitet usluga nase poste. Zatim, Astronoija je jos uvek u nekoj eksperimentalnoj fazi kada se prikupljaju podaci o trzistu, o potencijalnim citaocima itd. te zbog toga ne mozemo jos garantovati mesecni ritam izlazenja, a time je i pretplata dosta "osakacena"

Stoga prepporucjujem da se obratis direktno izdavacu na spremo@ptt.yu ili putem telefona 021 493 456 i lepo izdogovaras.

PSR1937+21

 Mogu li se u BG naci stariji brojevi?

Sasa

 Ne verujem da u BG trafikama i knjizarama ima starih brojeva Astronomije. Ali, ako nekog interesuje da nabavi neki stari broj neka se javi. Moze direktno telefonom 021 493 456 ili putem maila, recimo na astronomija@astronomija.co.rs.

Prvog broja, medjutim, vise nema.