• Welcome to Forum Astronomskog Magazina. Please login or sign up.

logo, konkurs

Started by Sich, October 26, 2005, 05:37:18 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

GENESIS

Ovo je moje subjektivno misljenje.
Molim da se niko ne ljuti jer nisam imao nameru da nekog uvredim.

Logotip AM mi se estetski uopste ne svidja.
Sa gledista logike totalno krahira. Neka neko neutralan i nepoznat napravi istrazivanje sa 50 ljudi. Pre ce neko ovaj logotip da poveze sa oznakom za pre podne ili sa domacim trecerazrednim hotelom koji je podmitio neku komisiju da bi naredjao zvezdice i presao u visu kategoriju.

Srdacan pozdrav  :roll:

Gugi

Quote from: "GENESIS"
Sa gledista logike totalno krahira.

Ma nece se nitko naljutiti na tebe, ali moram priznati da mi je ova izjava cudna pogotovo ako se odnosi na sadasnji logo AM-a. Pa zar ne vidis kako je Sasa lijepo objasnio simboliku tog logoa? Logo stvarno mora imati neku simboliku. Ne bih nista vise htio dodati osim sto se slazem da je Sasa, po mom vidjenju stvarno u pravu. Mozda estetski nije bas najbolje rjesenje, ali za taj neki pocetak je dosta dobar. Da nije najbolji moguci, dokaz je ovaj post-otvaranje konkursa za logo AM-a. Stoga, tko ima maste i volje za crtanje, neka se da na posao! :)

GENESIS

Ovo je primer kako ja zamisljam da treba da izgleda logo:

1. Da znam sta taj logo predstavlja
2. Da je logo lep i zanimljiv

Srdacan pozdrav  :roll:

vanillasky

Pa pravo da ti kazem ni taj tvoj logo mi nije nesto zanimljiv + nikako mi nije za neki ovakav forum vec mi je pre za neku hamburgeriju ili pekaru. Nema ljutnje

GENESIS

vanillaskay,

Ma nema ljutnje. Meni se cini da je pre za vasar ili buvljak.

Srdacan pozdrav  :wink:

astromilke

Medvedi, budite se!!!
Evo neke osnove...

SW Newton 76/900
EOS 1200D

Nikotin

Hoce li se ova tema mrdnuti sa mrtve tacke? :)
Ja sam poslao 3 logoa, vidim da  ih niko ne prikazuje, verovatno nisu dovoljno dobri...

Sasa

Quote from: Nikotin on January 28, 2007, 07:43:56 pm
Ja sam poslao 3 logoa, vidim da  ih niko ne prikazuje, verovatno nisu dovoljno dobri...

Verovatno sam ja kriv izvinjavam se (ako mislimo na ista tri predloga). Poslao sam ih Gucicu i (mislim) Sicu, a onda sam na sve to zaboravio....

mmilan

@Sasa
Ako ste izabrali logo, posalji meni da postavim. Trazim i neku zanimljivu temu za forum, ali jos nisam naleteo na nesto astronomsko :)
http://www.svetnauke.org/
Great people talk about ideas, average people talk about things, and small people talk about wine - Fran Lebowitz

stefan

GENESIS ovaj tvoj logo je vise za GRAND SHOW

GENESIS

Quote from: stefan on February 23, 2007, 05:00:25 pm
GENESIS ovaj tvoj logo je vise za GRAND SHOW

Isto kao i moje pevanje  ;)

Srdačan pozdrav

Nikotin

Ni moji logo-i se nikada nisu pojavili... Hm.... Alo administratori, cime se vi bavite?

gucic

Mejl adresa za konkurs vise ne radi. Bar meni.
Da li je problem da posaljes na   gucic@email.com   ?

Sasa

Odlicno. Osecam se krivim sto te logoe, koje sam jos davno uredno dobio, nisam i sam postavio. Izvinjavam se. Ako je to olaksavajuca okolnost, ja nemam pojama kako se slike ubacuju na forum.