📷 ZWO ASI533MC Pro vs ZWO ASI585MC Pro

Započeo Pirocanac, Mart 23, 2025, 06:08:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

areudeadyet

Eeeee a jaa vec porucio...
Inace odabrao sam opciju Free shipping nije Fast, nadam se da nece preko njih  :o Ovo su mi odgovorili juce kad sam pitao oko carine: "yes,we can ship to Serbia,and all customs taxes are included in our price,you don't need to pay it. "

Ljubo

Citat...all customs taxes are included in our price,you don't need to pay it

::)  he forget to say: "Except if you live in Balkan area".

vlaiv

Citat: areudeadyet poslato Avgust 18, 2025, 05:17:28 POSLE PODNEInace odabrao sam opciju Free shipping nije Fast, nadam se da nece preko njih  :o Ovo su mi odgovorili juce kad sam pitao oko carine: "yes,we can ship to Serbia,and all customs taxes are included in our price,you don't need to pay it. "

Pa znas kako, oni često stave da je vrednost pošiljke tipa $30 - a to prolazi bez carine kod nas, tako da je moguće da ćeš proći bez dodatnih troškova (ne znači da su ih oni platili, nego samo napišu da je jeftinije nego što jeste jer ih onda i poštarina izađe manje jer ne plaćaju osiguranje).

Teleskopi: GSO RC8", TS80 F/6 photoline, SW dob 200/1200, SW Evostar 102 ahromat, StellaMira ED110
Montaže: HEQ5, AZ4, SW AzGTI
Kamere: ASI1600MMC, ASI178MCC, ASI185MC

areudeadyet

Ne znam da li je trebalo da otvorim novu temu, izvinjavam se.
1. Sad mi nešta pada napamet, kad ja izbacim ASIAIR i predjem na NINA i laptop, kako ću napajati grejače na guide i glavnom teleskopu? U pitanju su 12V grejači sa bananicama , ne usb. Šta vi koristite?
2. Interesuje me da li neko ima neki info do koje dužine može da radi EQMod kabl, tj. da li može da se uzme recimo 10m, 5m, da li može da se nastavlja nekako?